040 - 630 50 12

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

  Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

   OFFERT

   Ystad

   Flyttfirma Ystad

   En flytt är sällan hel okomplicerad och det krävs både mentala och fysiska ansträngningar oavsett om det gäller en mindre lägenhets flytt eller ett helt företag.
   Vi som flyttfirma Ystad vet att det hela kan kännas omvälvande, men med vår hjälp blir övergången betydligt mycket enklare.

   Tolvans Flytt & Städ är en allomfattande flyttfirma Ystad som hjälper privatpersoner och företag med alla slags transporter och varierande flyttuppdrag. Med flexibla och anpassningsbara flyttlösningar ser vi till så att samtliga kunder får precis rätt hjälp utifrån deras förutsättningar.

   Allomfattande flytthjälp för alla i Ystad

   En flytt är sällan helt okomplicerad och innan man kan ägna tid åt att komma tillrätta i sin nya bostad ska en mängd olika moment och detaljer hanteras. Det krävs tid, stora ansträngande insatser och en god planering för att ta sig vidare både snabbt och smidigt. Som helhetsleverantör av flyttjänster kan vi följa med längs vägen. Vi bistår gärna med hjälp redan från planering och packning för att sedan bära och transportera era tillhörigheter till er nya adress där vi också hjälper er komma tillrätta. För att ni sedan ska ha tid att göra er hemmastadda kan vi även ta över ansvaret för den omständigt slutstädningen där alla rum blir ordentligt rengjorda för ett garanterat godkänt resultat.

   Finns det saker som ni inte vill ha med er? Då kan vi lösa med säker och anpassad magasinering för att leverera dem till er senare när ni behöver dem.

   Med erfarenhet från mängder av flyttar är inga uppdrag någonsin för stora eller för små och vi har rätt kapacitet att hantera även de tyngsta, mer ömtåliga och komplexa flyttningarna.

   Tryggt & Smidigt

   När ni anlitar oss kan ni förvänta er kvalitet och hjälp från yrkesspecialister med många års erfarenhet och arbete utfört i linje med Bohag 2010. Med stor kapacitet, rätt utrustning och kunnig personal är ni garanterade rätt hjälp oavsett förutsättningar och givetvis är vi försäkrade via Trygg-Hansa om något mot förmodan skulle hända.

   Vi vill att ni ska känna er bekväma med oss som flyttfirma. Boka in en kostnadsfri besiktning inför er kommande flytt så ser vi över alla befintliga behov och diskuterar i samförstånd fram en passande lösning liksom offert på arbetet.

   Ert självklara val av flyttfirma ystad

   Att anlita flytthjälp är ett smart, smidigt och tryggt alternativ för alla som vill komma snabbt tillrätta och minimera risker för tråkiga missöden eller påfrestande avbrott i sin vardag.

   Tveka inte på att kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg och offert för uppdraget.

   Begär kostnadsfri offert

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Du kan med hjälp av vår kubiksräknare få en god uppfattning av ditt behov.

   Följ oss på sociala medier!

   Tolvans Flytt & Städ
   Offertförfrågan

   Skicka din offertförfrågan så återkommer vi med information eller kostnadsförslag inom kort


    Vem är du?

    Vi behöver veta var du bor någonstans för att kunna ger dig en mer exakt offert.

    PrivatpersonFöretag    Jag / Vi är berättigade till RUT-avdrag

    JaNej

    Vad behöver du hjälp med?

    FlyttPackningFlyttstädningMagasinering

    Nuvarande bostad

    LägenhetVilla

    Finns det hiss?

    Stor hissLiten hissIngen hiss

    Ny bostad

    LägenhetVilla

    Finns det hiss?

    Stor hissLiten hissIngen hiss

    Något mer vi bör veta?